Covid-19 και Ιστιοπλοΐα. Η ασφαλέστερη επιλογή διακοπών. Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε

Σκάφη & Skippers

Άνεση και ασφάλεια

Οι 3 βασίλισσες του Αιγαίου

Τα τρία ιδιόκτητα ιστιοπλοικά μας σκάφη, τύπου Ocean Star 56, είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την αξιοπλοία τους και την άνεση τους. Είναι φτιαγμένα άλλωστε από ελληνικά χέρια, ειδικά για τις δικές μας θάλασσες, από τα ελάχιστα ναυπηγεία της πατρίδας μας που κατάφερε και έκανε εξαγωγές σε τόσο premium σκάφη.

Το μυστικό κρύβεται στην στιβαρή ενισχυμένη κατασκευή, στην καλά υπολογισμένη ιστιοφορία και στις γραμμές της γάστρας που ταιριάζουν άριστα με τις συνθήκες στα νησιά μας. Το αποτέλεσμα είναι ένα ασφαλές σκάφος που μπορεί και κινείται με άνεση μόνο με την δύναμη του ανέμου.

3 όμοια σκάφη διαθέσιμα

Άνεση & εξοπλισμός

Και τα τρία σκάφη μας διαθέτουν πλούσιο εξοπλισμό με σκοπό την άνεση σας. Καλό παράδειγμα είναι η επένδυση από ξύλο teak σε όλο το κατάστρωμα που εκτός από την ξεχωριστή αισθητική, χαρίζει μια ξεχωριστή αίσθηση κάτω από τα πόδια μας

Μεταξύ άλλων, τα σκάφη μας διαθέτουν έναν εξαιρετικό χώρο ηλιοθεραπείας στην πλώρη, πλατφόρμα μπάνιου με σκάλα στην πρύμνη για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στο νερό και παχιά σκιά κάτω από το κάλυμμα bimini, στο βασικό τραπέζι του cockpit. Το τραπέζι με την καλύτερη θέα Αιγαίου, η οποία αλλάζει κάθε μέρα των διακοπών σας.

Ακούραστος ταξιδευτής

Το μηχανοκίνητο σκάφος υποστήριξης, τύπου Targa 25, αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου μας, είναι θρύλος  στο τρόπο που ταξιδεύει, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Μεταφέρει τους πελάτες μας ή το προσωπικό μας με ασφάλεια και άνεση οπουδήποτε στις περιοχές των ταξιδιών μας, αν και όποτε χρειαστεί.

Το Targa 25 μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε:

>Ιδιωτική μεταφορά στα νησιά πριν και μετά το ταξίδι προς αποφυγή της ταλαιπωρίας και του συνωστισμού των πλοίων και των αεροδρομίων. Δείτε πληροφορίες και τον τιμοκατάλογο μας, σχετικά με τις ιδιωτικές μεταφορές δια θαλάσσης.

>Ναύλωση ως chase tender στα ιστιοπλοϊκά μας, για σύνδεση με την στεριά, τις παραλίες και τα γύρω σημεία ενδιαφέροντος. Αδιαπραγμάτευτες ιδιωτικές διακοπές!

>Απομακρυσμένο ή καθυστερημένο check-in/out απευθείας στα νησιά ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι δίπλα στα ομορφότερα μέρη του τόπου μας.

>Σκάφος έκτακτης ανάγκης 24/7, αν και όποτε χρειαστεί, με βάση την Σύρο.

1 διαθέσιμο σκάφος, 24/7

Γνωρίστε τους Skippers μας

Το πάθος μας

Κάθε άριστο αποτέλεσμα ξεκινά με ένα όνειρο και δημιουργείται με πάθος. Με αγάπη για αυτό που προσφέρεις. Η ομάδα των σκίπερ μας, είναι και το καμάρι μας. Χαμογελαστοί, με αριστη ναυτοσύνη και γνώση των νησιών μας αποτελούν μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μας.

Θέλετε να γνωρίζετε περισσότερα για τον Γιώργο, τον Φώτη, τον Κώστα και τον Τζώρτζη; Ρωτήστε μας ότι θέλετε και θα χαρούμε να ανταποκριθούμε.

Δείτε τα ταξίδια μας